Hoe begon het?

 

Bij FIT kregen we regelmatig de vraag: ‘we zijn op zoek naar extra slimme handjes, hebben jullie dat ook?’. Met onze Rotterdamse mentaliteit konden we maar één ding antwoorden: ‘Die hebben we niet, maar we gaan meteen voor je op zoek!’.

Zo kwamen we op het idee om met een van de Rotterdamse studenten verenigingen contact te zoeken. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat de juiste FIT kan worden gemaakt tussen Talenten en opdrachtgevers? Vanuit deze samenwerking ontstond een breed aanbod van diverse hogescholen en universiteiten in de regio Rotterdam. Vandaag de dag is FIT Talent een bedrijf dat met een persoonlijke benadering Talenten en opdrachtgevers probeert te matchen voor de perfecte FIT.

 Inmiddels hebben we al verscheidenen FIT’s kunnen maken tussen Talenten en opdrachtgevers en ook tussen starters en opdrachtgevers. Wij denken graag met je mee en zorgen ervoor dat het matching proces voor alle partijen zo gemakkelijk mogelijk verloopt. 

FIT bestaat uit 4 labels: Finance & Control, Focus, Digital Natives en Talent met een locatie in Breda en Rotterdam.

Onze kernwaarden

Persoonlijk

Wie jij bent is belangrijk. Wie ben jij? Wat motiveert jou? Wat zijn jouw ambities? We leren elkaar kennen en samen gaan we op zoek naar de perfecte FIT.

Ontwikkeling

Leren doe je door te doen! Maar waar begin je? Een studie gerelateerde bijbaan geeft je de mogelijkheid om de theorie in de praktijk toe te passen. Zo kun jij jezelf al vroeg ontwikkelen en je rugzak vullen met ervaring. Jouw ontwikkeling staat bij ons voorop.

Plezier

‘Handen uit de mouwen’, dat is wat je doet bij FIT. Maar er is meer dan werk. Je werkt om te leven en je leeft niet om te werken. Daarom vinden we het leuk om elkaar buiten werk ook te leren kennen en plezier te maken.